Zuiver voor je gezondheid

Viridian Charity Donation Programme 2019

Al sinds de oprichting in 1999 doneert Viridian in de UK jaarlijks een percentage van de omzet van elk Viridian product dat in binnen- én buitenland wordt verkocht aan projecten die zich richten op het welzijn van kinderen en dieren.

Viridian Benelux doet er nog een schepje bovenop door een fonds beschikbaar te stellen voor lokale projecten in de regio. Deze projecten kiezen wij niet zelf. Wij vragen onze Viridian verkooppunten om lokale doelen te nomineren die zij een warm hart toedragen en die wat extra steun kunnen gebruiken. 

Uit de inzendingen 2019 zijn 10 nominaties gehonoreerd met elk een Viridian cheque ter waarde van 250 euro. Wij stellen ze graag voor:

De Poezenboot
Genomineerd door Drogisterij van Gelder Amsterdam
www.depoezenboot.nl 

De Poezenboot is een uniek dierenopvangcentrum op een woonboot midden in de Amsterdamse grachtengordel. De Poezenboot heeft als doel om zoveel mogelijk katten die hulp behoeven die hulp ook te geven. Al sinds 1966 worden hier vondelingen en afstandskatten opgevangen. De Poezenboot is een non profit organisatie die zich financieel gesteund ziet door donateurs. Zij krijgen geen subsidie van de gemeente Amsterdam, stadsdeel of andere instantie en kunnen het werk doen dankzij een team van zeer betrokken vrijwilligers die helpen om gedumpte, achtergelaten en afgestane katten weer gezond, steriel, ingeënt en gechipt te krijgen, om daarna een geschikt en liefdevol thuis voor ze te vinden. 

top