Zuiver voor je gezondheid

Kies jóuw Multi

Multi’s zijn een combinatie van vitaminen, mineralen en andere belangrijke voedingsstoffen. Met een multi kun je eenvoudig én effectief je voeding aanvullen als je niet (altijd) voldoende gezond eet, je éxtra behoefte hebt aan bepaalde voedingsstoffen, of als je nog wat beter voor jezelf wilt zorgen.

Viridian Multi’s zijn optimaal gedoseerd, 100% natuurlijk, vegan én bevatten geen synthetische bindmiddelen en vulstoffen.

Viridian heeft verschillende multi's voor ieder's levenstijl.

High Five® Multivitamin & Mineral Formula

Als je lekker in je vel wilt zitten
Je leeft al gezond, maar toch zoek je nog iets extra’s, zeker voor de drukke tijden. High Five® vult je voeding aan en ondersteunt bij spanning, inspanning en stress-situaties. Deze multi draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid.
Lees meer ...

Sports Multi

Als je regelmatig sport
Ben jij meer dan 2x per week actief aan het sporten? Dan heb je vaak wat extra behoefte aanvoedingsstoffen op het gebied van energie, bescherming en spieren. Sports Multi bevat dat beetje extra, speciaal voor sporters.
Lees meer ...

 

Viridikid Multivitamin & Mineral Formula

Als groenten niet altijd opgegeten worden
Kinderen hebben een eigen willetje, ook als het om eten gaat. Ze lusten niet altijd alles wat je ze voorschotelt. Maak je je ongerust over de voeding en de weerstand van je kind? Met ViridiKid voeg je op een simpele én zuivere wijze iets extra’s toe.
Lees meer ...

Fertility for Men & Fertility for Women

Als jullie je voorbereiden op de toekomst
Hebben jullie een kinderwens? Een gezond lichaam kan bijdragen aan een gezonde zwangerschap. Sommige voedingsstoffen zijn nu extra belangrijk. Voor jou, voor je partner én voor de zwangerschap.

Lees meer over Fertility for Men
Lees meer over Fertility for Women

Pregnancy Complex

Als je zwanger bent of borstvoeding geeft
Je zorgt nu niet alleen voor jezelf, maar ook voor je kindje. Daarom kies je voor zuivere producten, zonder onnodige toevoegingen. Pregnancy Complex is een natuurlijke multi met een gebalanceerde aanvulling van voedingsstoffen die nú zo belangrijk zijn.
Lees meer ...

Essential Male Multi

Als je in vorm wilt blijven 
Al vanaf het 25e levensjaar daalt bij mannen de testosteronspiegel en met de jaren nemen bepaalde gezondheidsklachten toe. Essential Male Multi is een complete multi, speciaal voor mannen.
Lees meer ...

Woman 40+ Multi

Als je jezelf wilt blijven
Zo rond het 40e levensjaar begint het vrouwenlichaam te veranderen. Een periode die vaak gepaard gaat met fysieke ongemakken. Woman 40+ Multi is een complete multi, speciaal voor vrouwen.
Lees meer ...

65+ Multi

Als je een dagje ouder wordt
Gezond ouder worden is een mix van leefstijl, genen en een beetje geluk. Ook in deze fase van je leven kunnen voedingsstoffen ondersteuning geven. 65+ Multi bevat onder andere vitamine B12 dat bijdraagt aan een heldere geest, enzymen zoals lactase voor de spijsvertering en vitamine E dat helpt bij de bescherming van gezonde lichaamscellen.
Lees meer ...

Multi Phytonutrient Complex

Als je het allerbeste wilt
Ongeacht je leeftijd of je geslacht, zijn er tijden waarin je extra goed voor jezelf wilt zorgen. Omdat je het druk hebt, niet gezond eet of veel loopt te kwakkelen. Voor iedereen die het beste wil, is er het Multi Phytonutrient Complex; een zuivere, optimale, krachtige combinatie van anti-oxidanten, vitaminen, mineralen en plantenextracten met 100% actieve ingrediënten.
Lees meer ...

 

top